GRILL ROOM ISIS SINT-TRUIDEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1359 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Grill Room Isis Sint-Truiden. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 21:45 Het was zeer lekker en werd snel geleverd na de bestelling
14 mei 2024 om 20:41 Bij isis is eten heel lekker en veel
4 mei 2024 om 23:50 Dit is de eerste keer dat ik een bijna koude TUT SCHOTEL ontvangen heb, ik heb het vlees terug opgewarmd en dus waren de frietjes dan lauw. Jammer dit ben ik niet gewend bij ISIS.
19 apr 2024 om 21:53 Gewoon weg superlekker vandaag
19 apr 2024 om 3:05 Dienst heel goed
18 apr 2024 om 22:25 Heel lekker. snel en vriendelijk
13 apr 2024 om 23:12 Hadden geen uur opgegeven dus ging het snel zoals altijd lekker deze keer met rijst geprobeerd en ook super lekker
13 apr 2024 om 10:27 super lekker, dank u aan de kok
7 apr 2024 om 21:12 De bestelling kwam meer dan 30 minuten later dan de voorziene tijd
7 apr 2024 om 21:03 Kon snel afhalen maar ik had geen groenten op mijn schotel ,had aangegeven dat ik geen tomaat moest maar had helaas niets.het vlees was ook niet zo lekker als anders.
31 mrt 2024 om 9:06 Zoontje vondt de pizza spagettie superlekker :) en de rest ook superlekker zoals altijd :) en geleverd op het gevraagde tijdstip dus TOP
26 mrt 2024 om 8:32 Ondanks de zaak op 10minuten rijden van ons is Veel te lang moeten wachten en ons eten was niet echt warm meer.